TOTAL TRUST IS OUR QUALITY

Alle projecten

Specificaties

Jaar 2016
Locatie Muscat - Oman

Altron biedt een uitgebreid portfolio van datacenteroplossingen en het beheer van de volledige levenscyclus van digitale business en gegevens aan de klant. Individuele aanpak respecteert de huidige behoeften van het bedrijfsleven en customer support diensten en oplossingen met behulp van geavanceerde technologieën om een ​​hoge beschikbaarheid te garanderen in de vorm van een geconvergeerde datacenter of IT. Dankzij de gedetailleerde kennis van de wereld van datacenters te brengen moderne infrastructuur voor de transmissie, verwerking en visualisatie van digitale gegevens aan eindgebruikers. Een team van gecertificeerde professionals zijn het leveren van diensten en oplossingen met hoge toegevoegde waarde, met inbegrip van zijn eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld, telecommunicatie, energie, industrie, het openbaar bestuur en de gezondheidszorg.

Over Altron

Altron groepsaanbod is uniek omdat het ook oplossingen, en software voor efficiënte transmissie, verwerken en opslaan van grote hoeveelheden gegevens. Het voordeel is niet alleen de breedte van de diensten en de levering van een enkele bron, maar ook de mogelijkheid om de klant systematisch aan te pakken vanuit meerdere perspectieven en lange termijn perspectief, maar laten we kijken nauw gespecialiseerde toeleveranciers.

De unieke symbiose van technologie en IT-diensten, samen met systeemintegratie wordt ondersteund door een brede know-how en maakt het mogelijk om een ​​alomvattende oplossing te bieden en dankzij controle over alle onderdelen samen kunnen zorgen voor een hoge kwaliteit van de dienstverlening en de mogelijkheid om operationele problemen effectief op te lossen. Het succes van deze strategie Altron blijkt uit de voortdurende groei van het aantal klanten en de groei van het bedrijf. Dit maakt het erg geloofwaardig en financieel stabiele partner. De klant hoeft dus niet alleen diensten, maar op lange termijn en betrouwbare partner die voor de zakelijke ICT-infrastructuur neemt in zijn geheel.

Unieke marktwaarde van Altron is een combinatie van jarenlange ervaring, onze eigen onderzoek en ontwikkeling van unieke oplossingen en diensten voor datacenters. Binnen het gebied van het ondersteunen van de huidige trends, zoals het fenomeen van het internet van de dingen (ivd), cloud management, stedelijke mobiliteit en slimme energienetwerken (smart grids). Samen de ervaring en innovatie brengt high availability-oplossingen, flexibiliteit en economische efficiëntie op bijna elk bedrijf te ondersteunen.


Nieuw datacenter in Oman
Van het begin tot het einde, duidelijke communicatie, heldere aanpak en niet geheel onbelangrijk een goed resultaat. Onze serverruimte is brandveilig en voldoet aan strenge eisen.

Impressie project

Nieuw datacenter in Oman
Nieuw datacenter in Oman
Nieuw datacenter in Oman
Nieuw datacenter in Oman