Total trust is our quality

Remtech is een gerenommeerd bedrijf voor het bouwen van brand-, inbraak-, elektromagnetische afscherming. Ruimtes waar de fysieke veiligheid en product veiligheid voorop staat. Wij opereren wereldwijd en beschikken over een breed scala aan producten en diensten. Van complete en kant-en-klare bouwkundige oplossingen tot het adviseren over specifieke accessoires, zoals overdrukluiken.

Wederzijds vertrouwen is niet alleen de basis van succesvol zaken doen. Vertrouwen is ook de kernwaarde voor alle opdrachtgevers van Remtech. Het vertrouwen van de klanten van onze klanten is daarom een belangrijk aandachtspunt voor onze werkzaamheden. Absoluut vertrouwen is de kern kwaliteit van Remtech. Het is gebaseerd op vijf pijlers.

Integriteit. Medewerkers van Remtech worden streng geselecteerd op betrouwbaarheid en eerlijkheid. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is iedereen verplicht tot geheimhouding.

Oprecht. Adviezen en voorstellen van Remtech zijn eerlijk. Opdrachtgevers kunnen er op vertrouwen dat Remtech altijd vanuit het belang van de klant handelt. Of het nu een veelomvattende bouwkundige ingreep is, of het plaatsen van een overdrukluik.

Betrokkenheid. De medewerkers van Remtech hebben niet alleen hart voor de beveiligingszaak. Ons commitment betreft ook de relatie met opdrachtgevers. Wij zijn trots op onze jarenlange relaties op het gebied van Datacenter Services.

Consistent. Een focus op kwaliteit, veiligheid en de lange termijn zijn de handelsmerken van alle onderdelen van Remtech. Onze klanten kunnen daarom vertrouwen op onze consistente wijze van werken, omdat wij van alle ‘veiligheidsmarkten’ thuis zijn.

Competent. Remtech combineert vakkennis en een passie voor kwaliteit met een jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Juist deze unieke expertise maakt van Remtech een competente leverancier van grootschalige bouwkundige beveiligingsoplossingen.

Alles op het gebied van bouwkundige beveiliging

Remtech bouwt fysieke beveiliging middels room-in-room oplossingen (de bekende ModuSec en/of Bunker-kit room-in-room oplossingen). Brand, overvallers en het boevengilde mogen geen grip hebben op uw kostbare producten. Remtech beschikt daarom over een breed scala aan bouwkundige oplossingen. Aanleg van verhoogde vloeren. Brandwerende systeemwanden. Waterdichte plafonds. Inbraakbestendige gaaswanden corridors. Snelle en kant-en-klare-oplossingen voor een extra veilige huisvesting.

Is room-in-room geen optie? Ook voor andere ruimtes levert Remtech uitgekiende oplossingen om het gewenste beschermingsniveau te bereiken.

Denkwerk = Maatwerk = Vakwerk

De basis voor onze werkwijze vormt het denkwerk: een uitgebreid protocol voor alle kritieke onderdelen. Dit leidt tot zeer gedetailleerd maatwerk. Na goedkeuring leveren speciaal opgeleide monteurs het vakwerk, waarbij zij uiterst zorgvuldig werken. Hierdoor blijven risico’s beheersbaar en aanvaardbaar.

De basis van Remtech is vertrouwen

Ons trackrecord is indrukwekkend, maar mag niet gezien worden. Veel klanten stellen de hoogste eisen aan vertrouwelijkheid. Onze claim “Total Trust is our Quality” wordt inmiddels onderschreven door ruim 200 bedrijven met wie Remtech een langdurige relatie onderhoudt.