TOTAL TRUST IS OUR QUALITY

Bunkerkit, de modulaire kogelwerende ruimte

De Bunkerkit is het resultaat van het ontwerp en de productie van gestandaardiseerde elementen die na assemblage modulaire gepantserde en kogelwerende ruimtes vormen voor de bescherming van personen en goederen.

In zijn ‘all-in’- uitvoering ziet de Bunkerkit eruit als een gesloten doos met 6 vlakken, volledig autonoom, en in zijn geheel gecertificeerd. Kogelwerende plafond- en vloerelementen uit gepantserd staal worden geassembleerd om een veilige ruimte te creëren die bestand is tegen alle vormen van agressie.

Maatwerk bescherming tegen gewapende overval. 

Dankzij de diverse onderdelen kunnen we de Bunkerkit de vorm en de afmetingen geven volgens de eisen en wensen van de gebruiker. Dit betekent dat hij precies kan worden afgestemd op de functie die de kogelwerende ruimte moet vervullen en op de plek waar deze moet worden geïnstalleerd. Verschillende configuraties zijn mogelijk: met of zonder vloer; met of zonder dak of aansluitend aan bestaande bouwdelen. 

Om de modulaire Bunkerkit op de verschillende toepassingen af te stemmen, zijn er diverse aanpassingen mogelijk: er kunnen bijv. openingen op maat worden gemaakt voor de vereiste technische doorvoeringen de plaatsing van loketten, doorgeefladen en gepantserde beglazing. Een modulaire kogelwerende ruimte biedt eveneens het voordeel dat ze later eenvoudig kan worden uitgebreid of verplaatst. De Bunkerkit kan makkelijk worden gedemonteerd en op een nieuwe locatie weer opgebouwd.

Een gecertificeerd bescherming, getest als geheel.

Certificering kogelwerendheid : EN 1522-1523

De Bunkerkit is getest en gecertificeerd volgens de Europese normen inzake kogelwerendheid, de EN 1522 – 1523. De prestaties ervan voldoen aan de eisen van klassen FB4, FB5, FB6, FB7 en Kalashnikov.

De kogelwerende eigenschappen van Bunkerkit kunnen naar wens gecombineerd worden met inbraakwering op maar liefst 4 niveaus.

Certificering inbraakwerendheid : EN 1627-1630

De Bunkerkit, de modulaire gepantserde ruimte, voldoet aan de Europese normen EN 1627-1630, op niveau WK3, WK4, WK5 en WK6. Dit betreft beproevingsmethode  op Europees niveau voor de beoordeling van inbraakwerendheid  en bepaling van de weerstandsklasse.