TOTAL TRUST IS OUR QUALITY

Ruimtes welke uitgerust zijn met een zuurstof verdrijvend blussysteem moeten worden voorzien van een overdrukluik. De eisen welke aan deze luiken gesteld worden zijn in elke situatie verschillend. De berekeningen van de blusgas installatie, de maximale druk in de ruimte en de bouwkundige (on)mogelijkheden bepalen uiteindelijk de keuze 

Brandwerend overdrukluik.

Brandwerendheid is de volgende eis die gesteld wordt aan het overdrukluik. Inbouw vindt meestal plaats in een brandwerende wand of gevel. Na een blusactie dient het overdrukluik weer hermetisch af te sluiten. Zo wordt verlies van blusgas voorkomen en de veiligheid vergroot. Daarnaast worden er vaak eisen gesteld aan het uiterlijk van de drukontlastklep. Kleur en hoogte / breedte verhouding van de klep dienen te worden aangepast aan de wensen van de architect.  

Maatwerk in kleur en afmeting

Met de PRD serie overdrukluiken biedt Remtech u de oplossing voor elke situatie. De PRD serie bestaat uit een serie standaard modellen en diverse opties.  Naast de standaard afmetingen is maatwerk mogelijk en kan Remtech u overdrukluiken leveren in elke gewenste afmeting en kleur. De brandwerendheid is gebaseerd op combinatie van het IFS binnendeel en het CF buitendeel. 

Onderhoudsvrij

De PRD serie onderscheidt zich door duurzaamheid, kwaliteit, hoog rendement en uiterlijk. De lamellen draaien op rvs assen welke geborgd zijn in messing bussen. De klep van het buitendeel is eveneens voorzien van messing scharnierpunten. Hierdoor zijn de Remtech overdrukluiken volledig onderhoudsvrij en garanderen een lange levensduur.

 

PRD 525 IFS CF achterzijde met CF open

DSC 9938 2